Στις 12 το πρωί φεύγουμε από το ξενοδοχείο. Φτάνουμε στο Bercy και ήδη έχει σχηματιστεί ουρά 1 χιλιομέτρου! Έχουν στηθεί σκηνές, στρώματα, πικνικ...
Στήνουμε κι εμείς τα στρωματάκια μας και το ψυγειάκι μας στο πάρκο του Bercy και περιμένουμε, ενώ από τα δέντρα πέφτουν μούρα!!!!!
Γύρω στις 3 κάποιος (ήθελα να΄ξερα ποιος μαλάκας ήταν!!) σηκώνεται και τότε όλοι σηκώνονται και τρέχουν!!!!!!!! Παρατάμε στρώματα και ψυγειάκια, τρέχουμε και για τις επόμενες 4 ώρες στεκόμαστε όρθιοι, περιμένοντας...
Γυρω στις 7 και κάτι αρχίζει το τρελό στρίμωγμα... ο ένας πατάει τον άλλο, πιάνουμε κουβέντα με ένα ισπανό, λέμε στα ¨κορίτσια¨ να σταματήσουν να ουρλιάζουν και τελικά μπαίνουμε στο στάδιο!!!
Φτάνουμε μπροστά (wow) και περιμένουμε ξανά...
Στις 8 βγαίνει ο Bob Sinclair και το κοινό τρελαίνεται! Χοροπηδάμε, χορεύουμε και περιμένουμε... Φεύγει και ο Bob και η αγωνία χτυπάει κόκκινο! Φωνάζουμε Μαντονά Μαντονά μαζί με τους Γάλλους...
Στις 9 και κάτι μια ντισκομπάλα κατεβαίνει από την οροφή και όλα γίνονται θολά... ουρλιάζω, χοροπηδάω, κλαίω, τραγουδάω...
Εκείνη...θεά! Δεν σταματάει να χορεύει να τραγουδάει και να μας χαμογελάει... I love Paris mother fuckers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οι ενορχηστρώσεις των κομματιών είναι εκπληκτικές, ο ήχος απίστευτος, τα σκηνικά αλλάζουν διαρκώς, οι χορευτές έχουν φοβερή ενέργεια και εκπληκτική κίνηση (καμία σχέση με τα χορευτικά του Φωκά Ευαγγελινού) και το κοινό γεμάτο κέφι. Μόνο που δεν ξέρουν τα παλιά κομμάτια!! Που οδεύει αυτή η νεολαία?????????
Μια από τις καλύτερες στιγμές είναι η φάση με το Live to tell και τον σταυρό... καμία σχέση με βλάσφημες καταστάσεις και θρησκείες... και η ενορχήστρωση... καταπληκτική!!!
Μετά από 2 ολόκληρες ώρες τα φώτα έσβησαν...
Γυρίσαμε στο ξενοδοχείο, σέρνοντας τα κορμιά μας... αλλά μετά από αυτό που ζήσαμε, τίποτα άλλο δεν είχε σημασία... Μαντονά Μαντονά!!!!

5 comments:

Anonymous said...

Η αλήθεια είναι οτι τόσα πολλά ΄κορίτσια' δεν εχω δει ποτέ μου!!!!!

Η Madonna τέλεια όπως πάντα!!!!!!!
Paradise not for me από τα καλύτερα!!!

Γιατί η τσούλα δεν έρχεται εδω? Μη χέσω.....

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

αααααα τι μου θυμησες τωραααα.....
οχι οτι το ξεχασα αλλα ο τροπος που περιγραφεις το σκηνικο μου φερνει δικες μου αναμνησεις...
παει ομως τελιωσε...και οπως ειπες τα φωτα εσβησαν...ποτε αραγε θα ξαναναψουν?????

future lovers + Paradise not for me + Lucky star απο τα καλυτερα για μενα...!!!

(το dvd με την συναυλια σας τοχω ηδη ετοιμο!!!! )

HAVE YOU CONFESSED????

Almost Famous said...

φαίνεται ότι πολύς κόσμος ταξίδεψε στην ευρώπη για τη θεά φέτος...
yonderboi έχεις έτοιμο dvd? αχ πόσο με καταλαβαίνεις!!!

Anonymous said...

μα φυσικα ειναι ετοιμο το ντι βι ντι...
με την συναυλια της ΝΥ ,δεν νομίζω ναναι πρόβλημα αυτο ....???
χεχε!!!

About