Τρίτη και τελευταία μέρα του Synch. Ο χώρος του πάρκου στο Λαύριο είναι εκπληκτικός αλλά ο κόσμος στο φεστιβάλ λιγοστός. Τι να σου κάνει κι ο άμοιρος κόσμος... άπειρες οι συναυλίες, πολλά τα λεφτά, λίγα τα ενδιαφέροντα ονόματα...
Dousk

Το έχω ξαναπεί. Δεν καταλαβαίνω γιατί να παρακολουθήσω ένα dj σε live set, σκυμμένο μπροστά στις κονσόλες και τα laptop. Ο Dousk όμως με κέρδισε γιατί και ωραίες μουσικές έπαιζε και χαμογελούσε και επικοινωνία είχε με τον κόσμο. Εύγε!

Mary and the boy

Είχα ακούσει τόσα πολλά γι¨αυτό το γκρουπ που περίμενα πως και πως να τους ακούσω. Και απογοητεύτηκα. Πλήκτρα και δύο φωνές να ουρλιάζουν I wanna fuck like a bunny και μια τρελή κοκκάλω να κουνάει χέρια και πόδια! Κι άλλοι θέλουν να πηδήξουν αλλά δεν κάνουν έτσι! Και σίγουρα δεν ισχυρίζονται ότι κάνουν μουσική!!

Africa Bambaata

Όταν έμαθα ότι ο κύριος Bambaata θα ήταν ο headliner του Σαββάτου, έβαλα τα γέλια! Και τι θα παίξει? Τελικά ο Bambaatas ξεσήκωσε το κοινό περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο όνομα!
Φυσικά δεν έπαιξε δικά του τραγούδια. Θυμήθηκε όλα τα funky και disco τραγούδια του 70 και φώναζε Is Greek women in the house? Beautiful women of Greece! Πολύ θέλει για να σε ξεσηκώσει?

Closer

Οι Closer είναι πάλι μαζί, ενωμένοι δυνατοί! Και μου αρέσουν πάρα πολύ! Αυτά τα φοβερά ντραμς σε συνδυασμό με το ηλεκτρικό βιολί μπορούν να σε στείλουν! Τον τραγουδιστή αν τον έβλεπα στο δρόμο μπορεί να τον περνούσα για delivery boy αλλά πάνω στην σκηνή ήταν ο πιο σέξυ άντρας ever! Η μαγεία της μουσικής... Μελανό σημείο η στιγμή που ο κιθαρίστας αποφάσισε να τραγουδήσει... βαρεμάρα... και κακή απομίμηση του Robert Smith!!

Ωραία περάσαμε και τα καπελάκια του Best ήταν χαριτωμένα, αλλά για να μπορέσει το φεστιβάλ να γίνει και του χρόνου θα πρέπει να έρθουν μεγάλα ονόματα... και του χρόνου!! ε?

No comments:

About