Ε, ναι λοιπόν! Υπάρχει pop κοινό στην Ελλάδα! Κοριτσάκια με σορτσάκια, σαγιοναρίτσες, φουστίτσες και στέκες, αγοράκια με βερμούδες που ξεκινάνε από τον καβάλο για να φαίνεται το μποξεράκι, πατημένοι σαραντάρηδες που κυκλοφορούν με πιπίνια, μαμάδες που τις σέρνουν τα παδιά, κουλτουριάρηδες δημοσιογράφοι και celebrities (η Θρασκιά έχει μεγάλο κώλο) γέμισαν το ΟΑΚΑ. Είχαν πολύ κέφι κι έλειπε η γνωστή καφρίλα που κυκλοφορεί στις ροκ συναυλίες.
H Shakira βγήκε ντυμένη (μα πολύ ντυμένη) κατά τις 10. Είχε κέφι, χαμογελούσε συνέχεια και μιλούσε καλά τα ελληνικά που είχε μάθει. Ο ήχος ήταν πολύ καλός, ακούσαμε σχεδόν όλα τα hits, η μπάντα αξιοπρεπέστατη, η φωνή της Shakira άψογη και όταν μάλιστα αποφάσισε να βγάλει μερικά ρούχα και να κουνήσει το κορμί, το κοινό έπαθε υστερία! Ειδικά η θύρα με τους δημοσιογράφους και τους VIP ήταν η πιο ενθουσιώδης!!
Στην τελική όμως, η συναυλία δεν ήταν και η σπουδαιότερη συναυλία ever... Ήταν όμως μια καλή αρχή... Άλλωστε, δεν είναι όλες Madonna!!

p.s: αυτός ο άτιμος ο αέρας μας τσάκισε! μα να μην υπάρχει ένας άνθρωπος να πουλάει κοκκαλάκια? θα είχε γίνει πλούσιος!!!

5 comments:

thegypsy said...

Το έχασα...:(:(:(
Ελπίζω να το διασκέδασες πολύ! Καλησπέραααα

Ecumene said...

Mπράβο!...μοιαζει απο κοντα
με Ελληνίδα,ε;;..

artfarted said...

Δεν ήμουν εκεί αλλά από την τηλεόραση που την έχω δεί, τέτοια τσακίσματα γοφών και τόσο δροσερά αισθησιακή κίνηση, τη μοναδική άλλη φορά που είχα την ευτυχία να παρακολουθήσω ήταν πριν... 25 χρόνια στο San Lorenzo. Τη ντίσκο, στη Βούλα! Κάποια κοπελίτσα χόρεψε τότε το κορυφαίο τσιφτετέλι of all time! Un-fuckin'-forgettable...

Anonymous said...

...προσωπικά προτιμώ την καφρίλα του ροκγούειβ απο τα τρεντοκοριτσοάγορα και τους δήθεν σελεμπριτις που ειχαν κατακλύσει το ολυμπιακό στάδιο...την sakira μπορώ να την χαρακτηρίσω ως ενα συνιθισμένο κοριτσόπουλο απο αυτα που πολλες φορές περναν απο δίπλα σου και ουτε καν προσεχεις...δεν μπορώ να πω συμπαθέστατη αλλα ως εκει...ακόμη και ως χανουμάκι δεν με κέρδισε...προσωπικά ηταν απο τις ποιο βαρετες συναυλίες που εχω παρακολου8ήσει εβερ...


πσ...συγκριση με την ΚΥΡΙΑ δεν υπάρχει καμ-μι-α...

Almost Famous said...

the gypsy μην ανησυχείς... θα ξανάρθει! όποιος έρχεται μια φορά, μετά δεν ξεκολλάει!!!
εργοτελίνα δεν ξέρω αν εμφανισιακά μοιάζει με ελληνίδα αλλά στην κίνηση των γοφών... σίγουρα!
artfarted κάποια πράγματα δεν ξεχνούνται ποτέ ε?
yonderboi ξέχνα τη shakira! σκέψου τι θα δεις στις 6 Αυγούστου!!

About