Τις προάλλες ανέβαινα τη Βουκουρεστίου για να πάω στη δουλειά. Στο ύψος της Ακαδημίας βλέπω μια ανάστατωση. Κάτι κοστουμάτοι κάνουν χώρο για πάρκινγκ και περιμένουν εναγωνίως να έρθει η αμαξάρα. Φαντάστηκα ότι θα ήταν κάποιος υπουργός. Η αμαξάρα φτάνει, παρκάρει στη Βουκουρεστίου και από τη θέση του συνοδηγού βγαίνει ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος. Χαιρετάει τους μπράβους και πηγαίνει στο γραφείο του που είναι δίπλα.
Απορίες: γιατί ο εν λόγω κύριος πρέπει να έχει δική του θέση επί της Βουκουρεστίου και να του ανοίγουν την πόρτα οι μπράβοι? Γιατί ο κύριος πρόεδρος δεν πήρε το αυτοκινητάκι του το πρωί, να οδηγήσει στην Κηφισίας, να σιχτιρίσει, να ψάξει για πάρκινγκ στο Κολωνάκι και μετά να περπατήσει κανένα δεκάλεπτο μέχρι να φτάσει στο γραφείο του? Μήπως έχει πολλές δουλειές και βιάζεται? Κανένα πρόβλημα! Του έχω λύση: να αφήσει το αυτοκινητάκι του σε κάποια στάση του μετρό, να σιχτιρίσει που δεν βρίσκει να παρκάρει, να μπει στο μετρό, να στριμωχτεί και να περπατήσει μέχρι να φτάσει στο γραφείο του. Γιατί ο κύριος χαίρει ειδικής μεταχείρισης? Επειδή είναι πρόεδρος μιας οργάνωσης υπαλλήλων? Ε, και?
Τελικά αυτός είναι μαλάκας που τα κάνει ή μήπως εμείς που του το επιτρέπουμε?

3 comments:

Anonymous said...

Πες τα λέμεεεεεε!!!!! Και καλά αυτός. Υπάρχει κάποιος υπουργός που να έχει περάσει μια μέρα με το αυτοκίνητό του σαν εμας τους υπόλοιπους? Το τί συμβαίνει στους δρόμους το μαθαίνουν απο τις ειδήσεις....Μπρίιιι Μαρήηηηη!!!!!!!

aggelos-x-aggelos said...

Και πόσοι ακόμα που δεν πάει το μυαλό μας απασχολούν προσωπικό το οποίο τις περισότερες φορές το πληρώνουμε εμείς.

aggelos-x-aggelos said...

Άσχετο. Διάβασα το πρώτο σου post και είδα ότι ψιλοταιριάζουν οι φιλοδοξίες μας. Αν έχεις όρεξη ρίξε μια ματιά στο τελευταίο μου post. Surprise

About