Birthday

11:07 AM | 6 Comments

Κατά τη διάρκεια των σχολικών μου χρόνων, τα γενέθλιά μου ήταν μεγάλο κοσμικό γεγονός. Για μήνες ετοιμαζόμουν για το μεγάλο πάρτυ στη βεράντα... τα φαγητά, τη διακόσμηση, τους καλεσμένους, τις κασέτες με τη μουσική, τα ρούχα, τα μαλλιά... φρόντιζα για όλα!
Μετά το μεγάλο πάρτυ όλοι συζητούσαν γι΄αυτό στο σχολείο και οι φωτογραφίες κυκλοφορούσαν στο προαύλιο για μήνες.
Μετά το σχολείο τα πάρτυ γενεθλίων δεν είχαν πια κοσμικό χαρακτήρα, αλλά πάντα μαζευόταν κόσμος, τρώγαμε τούρτα κι ακούγαμε μουσικές μέχρι το πρωί.
Στα γενέθλια των 30 μια τρομακτική λέξη ήρθε στο μυαλό: απολογισμός.
Ήθελα να΄ξερα ποιος μαλάκας έγραψε ότι τα 30 είναι η καλύτερη περίοδος της γυναίκας! Που κάθε χρόνος που περνάει προσθέτει κιλά, ρυτίδες και αποτυχίες! Που κάθε χρόνος που περνάει λαχανιάζεις περισσότερο στις σκάλες, κοιμάσαι νωρίτερα και χαμηλώνεις την ένταση του ραδιοφώνου στο αυτοκίνητο (λέμε τώρα...) Που κάθε χρόνος που περνάει μιλάς λιγότερο για ταξίδια, συναυλίες και γκόμενους και μιλάς περισσότερο για μπομπονιέρες, πάνες και ηλεκτρικές σκούπες!!!
Τι στο διάολο γιορτάζουμε????

6 comments:

Anonymous said...

Γιρτάζεις το οτι μεγαλώνεις και είσαι καλα. Το οτι έχεις κάποιους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπάνε. Μπορεις να γιορτάζεις το οτι οι αποτυχίες είναι μέρος της ζωής και αν έχεις πλάι σου κάποιον να σε στηρίζει και να σου χαμογελάει οταν τα πραγματα γίνονται σκούρα, μπορείς να σβήνεις και κεράκια. Μπορεί τα επόμενα να είναι τα καλύτερα γεννέθλια...Χρονια πολλά!!!

cindaki said...

Ακόμη κι αν είναι όλα τόσο χάλια, (κοντεύω τα 30, σε λίγο θα ξέρω...), τουλάχιστον πες το σε πολλούς ανθρώπους για να πάρεις πολλά δώρα!

Πρέπει να βρίσκεις κάτι θετικό, αλλιώς δεν παλεύεται...

Anonymous said...

Ειναι πολλοι λόγοι που μπορείς να γιορτάζεις καθε μέρα και οχι μονο στα γεννεθλια σου.Απλα την συγκεκριμένη μερα γιορτάζεις για να υπνεθυμίζεις κυρίως στον εαυτο σου το πόσο τυχερή εισαι που γεννή8ηκες...που εχεις την ευκαιρια να αγαπησεις και να αγαπηθεις να πετυχεις και να αποτυχεις να χαρεις και να στεναχωρηθεις να γελάσεις και να κλάψεις... να ζεις την καθε σου μερα αλλοτε εντονα και αλλοτε πιο χαλαρά....αυτην ειναι ζωη και πριν 30 χρονια ανοιξε την πόρτα για σενα ...!
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ.
Να εισαι παντα χαρούμενη!
γ.

GLOBAL said...

ελπίζω να πέρασες όμορφα πολύ.
χρόνια πολλά.

Almost Famous said...

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!
αλλά είναι προφανές ότι ακόμα δεν έχετε κλείσει τα 30! χαχα

Anonymous said...

Εγώ τα έχω κλείσει (προ αρκετών ετών μάλιστα) κι ακόμα το παλεύω.

Χρόνια πολλά (οι γιορτές κρατάνε 40 μέρες, έτσι;)

About