γύρισα τη βελόνα στους 96.3. Επαιζε το Ironic της Alanis Morissette που είχα ν' ακούσω καιρό και είπα να μείνω... τις πρώτες 2 ώρες όλα πήγαιναν καλά... Κανένα ανησυχητικό σύμπτωμα. Μόνο κάτι άθλια σποτάκια ακούγονταν εδώ κι εκεί... και καλά ο Μικ Τζάγκερ μιλά με σπαστά ελληνικά... χαχα γελάσαμε και σήμερα... αλλά μικρό το κακό...
Και μετά αρχίζει η εκπομπή των αφιερώσεων. Κάποια καλόπαιδα έβγαιναν στο τηλέφωνο κι έλεγαν τα δικά τους και μετά μια φωνή στο κενό και από το υπερπέραν με ύφος παρουσιαστή της ΥΕΝΕΔ έκανε το 'πανέξυπνο' σχόλιό του. Σημειώνω το highligh της εκπομπής:
ακροατής: θα ήθελα να βάλεις το ....... τραγούδι γιατί δεν πήγα πενταήμερη και είμαι πολύ στεναχωρημένος
σχολιαστής-παρουσιαστής-ροκάς(?): μην στεναχωριέσαι μεγάλε, οι φίλοι σου χαίρονται πάρα πολύ που δεν πήγες μαζί τους εκδρομή!!
Πίνω λίγο νερό, μαζεύω τις τρίχες που έχουν πέσει από το κεφάλι μου και σκέφτομαι ότι ίσως δεν είναι αργά να αρχίσω τα ναρκωτικά.
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ εκεί στο Red πάτε καλά? Όλες αυτές οι αθλιότητες που άκουγα τόσες ώρες είναι και καλά rock attitude? Δεν θυμάμαι ποτέ το rock να ήταν έτσι... Τόσο παρωχημένα αστειάκια είναι επιπέδου Μάρκου Σεφερλή! Οκ η μουσική είναι αρκετά καλή και δεν ακούγεται ιδιαίτερα από τα υπόλοιπα ραδιόφωνα αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει τα αυτιά μου να αντέχουν όλη αυτή τη... βλακεία? Δεν ξέρω ποιος φταίει... αν δηλαδή αυτή είναι η γραμμή του σταθμού. Γιατί κακά τα ψέματα και οι παραγωγοί τη δουλειά τους κάνουν και λεφτά βγάζουν. Αν αυτό τους λένε να κάνουν, αυτό κάνουν και είναι λογικό. Μήπως όμως το χαίρονται κιόλας? Μήπως δεν είναι τυχαίο ότι το πρόγραμμα του Red είναι ένα μεγάλο καψιμί, μόνο με άντρες?
Παιδιά, το rock είναι αλλού...

Υ.Γ Ο Ζερβός αποτελεί εξαίρεση.

No comments:

About