Δεν ξέρω πως προέκυψε... αλλά βρέθηκα σε πολλά κοσμικά events τον τελευταίο καιρό. Φαίνεται ότι όταν έχεις επιχείρηση, έστω και κούτσικη, πρέπει να κυκλοφορείς σε κάτι τέτοια.
Παρουσίαση βιβλίου: ένα καλοστημένο event στη Μεγάλη Βρετανία , γεμάτο ψεύτικο γκλάμουρ και δήθεν χαμόγελα. Όλα αυτά τα πρόσωπα τα οποία παλιότερα μ' έσπρωχναν με μαθηματική ακρίβεια στον νευρικό κλονισμό, ήταν όλα εκεί. Κι όλα μου έδειχναν με εξαιρετικά πειστικό τρόπο ότι χάρηκαν που με είδαν. Και για πρώτη φορά δεν με άγγιξαν τα δήθεν τους. Το ποτό που κερνούσαν πάντως ήταν πολύ καλό και το ίδιο το βιβλίο καταπληκτικό.
Cosmopolitan party: το περιοδικό Cosmopolitan έκλεισε 10 χρόνια στην Ελλάδα και αποφάσισε να κάνει party. Η συγκεκριμένη βραδιά ήταν γεμάτη εκπλήξεις. Και δεν εννοώ μόνο τον Σάκη που ήρθε να πει 2 τραγούδια (Σάκηηηηηη) αλλά για το γεγονός ότι ήταν ένα party με πραγματικούς ανθρώπους. Πραγματικά κορίτσια με στυλ και αγόρια απαλλαγμένα από πόζα και ηλιθιότητες. Ούτε κοσμικές φάτσες, ούτε ανορεξικά μοντέλα, ούτε ξινισμένες φάτσες. Ένα αληθινό party, για αληθινούς ανθρώπους. Αλλά με χάλια μουσική!! Κανείς δεν είναι τέλειος! Εύγε!!
Πάρτυ γενεθλίων @ SIX DOGS: δεν ήταν ακριβώς κοσμικό γεγονός, αλλά όταν ένα φίλος τυγχάνει να είναι άνθρωπος των media και γιορτάζει τα γενέθλιά του στο SIX DOGS γίνεται κοσμικό γεγονός. Ας πούμε σαν την κοσμική πλευρά της indie κοινότητας. Κι εδώ είδαμε ψεύτικες φάτσες και δήθεν χαμόγελα αλλά είδαμε και φριχτά ρούχα! Ρε παιδιά, το να βάλεις μια μαλακία στο κεφάλι σου δεν είναι alternative, είναι απλώς χάλια! Όπως και ο ίδιος ο χώρος!! Ωραία φάση η Αβραμιώτου, που αράζεις και πίνεις τα ποτάκια σου, αλλά αυτό το παρατημένο με τα καλώδια να κρέμονται δεν είναι εναλλακτικό, είναι απλά μαλακία. Η μουσική αρχικά μας πήρε τα αυτιά, αλλά αργότερα έστρωσε και είχε πλάκα όλη αυτή η techno εμμονή... Άλλωστε όπου και να τα πίνουμε με την A. καλά περνάμε...
Κοσμικό ρεπορτάζ τέλος για σήμερα. Μια νέα μέρα στο μαγικό κόσμο των media και της showbiz ξημερώνει. Μακριά από μας να είναι... κι όπου θέλει ας είναι!! (a.k.a τραβάτε με κι ας κλαίω).

No comments:

About