Και η ιστορία της groupie συνεχίζεται... Το ταξίδι αυτή τη φορά ήταν μεγάλο... πολύ μεγάλο... Στο αυτοκίνητο, για να ηρεμήσει η groupie, έπαιξαν όλα τα τελευταία albums της Madonna. Περάσαμε από Λαμία, Στυλίδα, το άγαλμα του Λεωνίδα (ρε παιδιά ολόκληρο χολυγουντιανό blockbuster γίναμε κι έχετε τις Θερμοπύλες σε αυτή την κατάσταση?) και τίποτα το ιδαίτερο δεν είχε η διαδρομή... Λίγο μετά τη Λάρισα, στρίψαμε για Κοζάνη όπου σταματήσαμε για φαγητό... Συμπαθητική πόλη και με πολλά lounge and glamorous μαγαζιά... Ευτυχώς υπήρχε ένα χαριτωμένο μεζεδοπωλείο το οποίο δεν έπαιζε το Sunset & Sunrise No 69 και καταφέραμε να φάμε κατιτίς...


Επόμενος σταθμός... Πτολεμαίδα. Άχαρη πόλη με πολύ τσιμέντο... κι εδώ πολύ lounge και Αλέξανδρος Χριστόπουλος. Τα mohitos ήταν τόσο χάλια που με έστειλαν γρήγορα πίσω στο ξενοδοχείο... ευτυχώς είχε πολλές ταινίες η τηλεόραση...
Επόμενη μέρα κι αφού ήπιαμε έναν lounge καφέ στην Πτολεμαίδα... ξεκινάμε για την επιστροφή... το αυτοκίνητο όμως δεν παίρνει μπροστά!! Τρόμος... δυστυχώς δεν είχαμε αποκλειστεί στην Σαντορίνη αλλά σε μια lounge κωμόπολη της Μακεδονίας!


Η οδική βοήθεια βάζει μπροστά το αμάξι και μου δηλώνει κατηγορηματικά: δεν πρέπει να σβήσετε με τίποτα τη μηχανή! - Μα έχουμε 7 ώρες ταξίδι! - Αν θέλεις να φτάσεις Αθήνα δεν πρέπει να το σβήσεις!
Μετά όμως, από 2,5 ώρες οδήγηση και αφού είχαμε περάσει από την Κατερίνη και το Λιτόχωρο σταματάμε σε βενζινάδικο. Και η μηχανή... σβήνει!! Ξανά τρόμος...


Δεν υπάρχει πρόβλημα... φωνάζει ο βενζινάς... θα σας σπρώξω!!
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πέρασαν από μπροστά μου όλες οι ελληνικές ταινίες με το Μίμη Φωτόπουλο και το Θανάση Βέγγο... hey hop... hey hop... βάζω δευτέρα... και ξεκινάμε!
Οι στάσεις έγιναν με βάρδιες... οι μισοί για καφέ... οι υπόλοιποι στο αμάξι... οι μισοί για ψάρι... οι υπόλοιποι στο αμάξι να τρώνε Goodys!
Το βράδυ της Κυριακής με βρίσκει σπίτι... επιτέλους! Στο dvd παίζει η συμπαθητική ταινία "Under the Tuscan sun" κι εγώ κάνω σχέδι για ταξίδια στην Ιταλία και κάνω όνειρα για μια καινούργια αρχή που ποτέ δεν έρχεται... Καληνύχτα!



No comments:

About