Υπάρχει ένα αξίωμα που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει: Ό,τι λατρέψεις στην εφηβική σου ηλικία, δεν το ξεπερνάς ποτέ!!
Όταν λοιπόν έμαθα ότι επιτέλους ο George έρχεται στην Αθήνα, έβγαλα εισιτήριο περισσότερο για να τιμήσω τα εφηβικά μου χρόνια, παρά γιατί περίμενα ότι θα ζήσω κάτι συγκλονιστικό.
6 η ώρα το απόγευμα και είμαι ήδη στην είσοδο του Ολυμπιακού Σταδίου. Η κατάσταση με το parking είναι ιδιαίτερα βελτιωμένη και ο κόσμος λιγοστός ακόμα. Προχωρώ προς το χώρο του Golden Standing... και προχωρώ και προχωρώ... μα είμαστε τόσο μπροστά? Γύρω μας ένα catwalk το οποίο ο George αργότερα θα τιμήσει ιδιαιτέρως...
Η ώρα περνούσε, ο κόσμος έμπαινε στο στάδιο αλλά ο χώρος δεν γέμιζε... Μας έλουσε κρύος ιδρώτας... Ο George θα ξενερώσει? Θα βαρεθεί?
Γύρω στις 8.30 ο Μιχάλης Δέλτα ανεβαίνει στην σκηνή και αρχίζει να παίζει disco! Ο κόσμος στο golden standing χορεύει, σφυρίζει, διασκεδάζει... Πίνουμε μπύρες και χαμογελάμε... Δεν ξέραμε ότι αργότερα η υπόθεση μπύρα και νερό θα εξελισσόταν για άλλη μια φορά σε Οδύσσεια... Ο George θ΄αργήσει?
Στις 10 η φωνή του George ακούγεται... μα τραγουδάει Song to a Siren? Λίγα λεπτά αργότερα ο George είναι επί σκηνής κι εμείς παραληρούμε!!
Fast love τραγουδάει κι εμείς φωνάζουμε Γιώργος Γιώργος!! Χορεύουμε, ουρλιάζουμε, τραγουδάμε κι εκείνος έχει απίστευτα κέφια! Πηγαίνει πάνω κάτω, χορεύει, μας χαμογελάει και τραγουδάει εκπληκτικά!! Και τα δίνει όλα: Flawless, Everything she wants, I'm your man, Jesus to a child, Amazing (το οποίο αφιέρωσε στον γκόμενό του Kenny), Outside, Shoot the dog, The edge of heaven...
Οκ, ίδρωνε ο Γιώργος και ανάμεσα στα τραγούδια έκανε ένα μικρό διαλειματάκι για να σκουπιστεί... αλλά κατά τ΄άλλα ήταν θεός! Έκανε άλλωστε τρομερή ζέστη!!
Μετά από 2 απίστευτες ώρες ο Γιώργος μας λέει καληνύχτα κι εμείς είμαστε αποφασισμένοι να μην τον αφήσουμε να φύγει... Λίγα λεπτά αργότερα ο Γιώργος είναι και πάλι στην σκηνή και το σαξόφωνο του Careless Whispers ξεκινά το γνωστό ριφάκι... Κι εκεί ξυπνούν όλες οι αναμνήσεις... τα πάρτυ, τα μπλουζ, η περίφημη ζώνη, το πρώτο φιλί, το δεύτερο... η αθωότητα, τα όνειρα...
Ο Γιώργος ξαναχαιρετά αλλά εμείς δεν καταλαβαίνουμε από τέτοια... φωνάζουμε Freedom Freedom κι εκείνος δεν μας χαλάει χατίρι... Το περίμενες ότι θα το ακούγαμε ζωντανά ρώτησα τον Χ. Όχι, μου απαντάει... Κι όμως το ακούμε!!!
Απίστευτη βραδιά... συγκλονιστικός ο George Michael!!! Γιώργο όταν ξανάρθεις θα πεις και το Different Corner έτσι??

2 comments:

kat. said...

νομίζω οτι είναι από τις ελάχιστες φορές που μπορώ να γράψω τις τεσσερις παρακάτω λέξεις!





ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ.......



υγ. και όμως κυρίες και κύριοι.. πρόλαβα αυτή τη φορά!

Anonymous said...

παρακαλώ την επόμενη φορά που θα ρθει (λεμε τώρα) ο κύριος να του πείτε να τραγουδήσει και "YOU HAVE BEEN LOVED"
ευχαριστώ...!

About