Ok δεν είμαι μεγάλη fan του heavy metal. Κανείς όμως δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι οι Metallica έχουν γράψει μερικά εξαιρετικά κομμάτια. Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε... αλλά το κομμάτια τους είναι ακόμη εδώ.
Ξεκίνησα λοιπόν για το Terravibe, με την ελπίδα ότι φέτος τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Άλλωστε η διοργανώτρια εταιρεία είχε υποσχεθεί 40 ολόκληρα στρέμματα πάρκινγκ! Αν το καλοσκεφτεί κανείς η Μαλακάσα ολόκληρη είναι 40 στρέμματα... αλλά τέλος πάντων.
Φτάνουμε γύρω στις 8 και οι ουρές με τα αυτοκίνητα ήταν εκεί, σαν να μην είχε περάσει ούτε μια μέρα... Βρίσκουμε μια αλάνα και αφήνουμε το αυτοκίνητο και το περπάτημα άρχισε... Στο δρόμο βρήκαμε κι άλλες αλάνες που δεν μου φαίνονταν για 40 στρέμματα...
Φτάνουμε και το TerraVibe είναι γεμάτο. Όλοι περιμένουν τους Metallica. Κάτι είχε ειπωθεί ότι θα είχε τόσα πολλά stands για μπύρα που δεν θα χρειαζόταν να περιμένουμε στην ουρά, αλλά μην πιστεύετε ότι σας λένε...
Γύρω στις 9.30 οι Metallica είναι πάνω στην σκηνή. Το κοινό παραληρεί κυριολεκτικά. Πιτσιρικάδες με μαύρες μπλούζες, 30άρηδες με κοτσίδα πίσω και καραφλίτσα μπροστά και γονείς που περίμεναν υπομονετικά να περάσει η ώρα και να τελειώσουν τα βάσανά τους.
Η σκηνή ήταν τεράστια και μπορούσες να τους δεις ακόμα κι αν ήσουν ο τελευταίος τροχός της άμαξας. Το πρόβλημα ήταν όμως ο ήχος... αν καθόσουν πίσω άκουγες τους Metallica σαν μουσικό χαλί όταν πηγαίνεις στο super market.
Χωθήκαμε στο πλάι, για να ακούμε καλύτερα. Οι Metallica ενθουσιασμένοι από το κέφι του κόσμου, μας μιλούσαν συνεχώς αν και μερικές αμερικανιές θα μπορούσαν να λείπουν...
Η ώρα περνούσε και ο κόσμος είχε αρχίσει να κινείται προς την έξοδο. Όταν έχεις περάσει το 2006, 3 ώρες ακίνητος μέσα στο αμάξι σου ξέρεις ότι δεν θέλεις να το ξαναπεράσεις. Στο πρώτο encore μας απογείωσαν: Nothing really matters, One, Fade to black…. Ήμασταν έτοιμοι προς αποχώρηση.... μαζί μας και 2000 περίπου άνθρωποι που προτίμησαν να χάσουν την υπόλοιπη συναυλία από το να ταλαιπωρηθούν για άλλη μια φορά... Και του χρόνου!!

2 comments:

Anonymous said...

εμ και σεις...δεν βρήκατε τιποτα καλούς ανθρώπους να σας πανε με το αυτοκίνητο τους στο δικό σας και να ρίξετε και κανα υπνάκο κατα της διαδρομή...?????

:P:P:P:P

kat. said...

σου απαντάω σε αυτό το post ακούγοντας madonnaki....το αναφέρω αυτό γιατί ξέρω οτι έχει σημασία για εσένα!!

ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω πως τα καταφέρνεις και περνάς τα βασανιστήρια όλου του κόσμου για να φτάσεις κάπου...

About