Πέρσυ είχα κατάθλιψη, πρόπερσυ πολύ δουλειά. Φέτος ήμουν αποφασισμένη να πάω στην Γιορτή της Μουσικής. Φτάνω στο Μοναστηράκι και μ' ένα παγωτό ανα χείρας (0% φυσικά!), περπάτησα μέχρι την πλατεία Κοτζιά. Η γιορτή μόλις είχε αρχίσει:
- Monitor: ωραίος ήχος, ωραία περσόνα η τραγουδίστρια και ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ το τραγούδι ps που είπαν στο τέλος.
- Astralon: ωραία βαβούρα για να παίζει στο γκαράζ της μαμάς.
- Blend Sextet: o K. είχε πιει πολλές μπύρες και αυτό ήταν ανησυχητικό. Όταν ξεκίνησαν όμως όλα ξεχάστηκαν. Φοβερός ήχος, φοβερό κέφι!!! Και ο τραγουδιστής στα high του! Πως γίνεται το σεξτέτο να έχει 7 άτομα στην σκηνή?
Ώρα για άλλες βόλτες...
Επόμενη στάση Πλατεία Κλαυθμώνος. To hip hop και τα μεγαλεία του. Ο τραγουδιστής τραγουδούσε yo yo και το κοινό πλακωνόταν στο ξύλο!!
Next please!!
Πλατεία Συντάγματος. O X Alfonso είναι ήδη στην σκηνή και το η πλατεία είναι γεμάτη κόσμο. Ένας περίεργος συνδυασμός κουβανέζικης και latin μουσικής με ροκ και hip hop στοιχεία. Not bad...
Τελευταίος σταθμός Γκάζι. Κόσμος παντού, τα μαγαζιά γεμάτα και στην Τεχνόπολη οι Human Touch παίζουν τζαζ. Υπέροχη ατμόσφαιρα...
Αμέσως μετά το πολυαναμενόμενο γκρουπ από την Αγγλία Nostalgia 77. Μόνο που η πτήση τους ακυρώθηκα και ήρθαν κατευθείαν από το αεροδρόμιο για να παίξουν. Χωρίς πρόβες, χωρίς sound check και χωρίς καθόλου ενέργεια.
Ήταν όμορφη εικόνα που μια ομάδα νέων παιδιών έπαιζαν τζαζ με παλιομοδίτικο τρόπο αλλά δυστυχώς δεν μας απογείωσαν... next time.
Η βραδιά έκλεισε σε εστιατόριο τρώγοντας ψάρια και σαρδέλες!!
Ήταν ωραία, ήταν γλυκά... ήταν γιορτή!! Και του χρόνου!

4 comments:

Anonymous said...

συγκριτικά με άλλες χρονιές φέτος η γιορτη της μουσικής θεωρώ οτι ήταν "φτωχή" οσο αφορά τα ονόματα και τον κοσμο που την παρακολούθησε ...που ήταν τα ονόματα ισάξια με τους, Sissors sisters,Nouvelle Vague,Way Out West κτλ που είχαν περάσει τις προηγούμενες χρονιές? που ειναι όλοι εκείνοι οι Έλληνες,ισως αυτό ακούγετε λίγο ρατσιστικό αλλα ειναι αληθινό,που κατέκλυζαν τις πλατείες ...?
ψιλομούφα η φάση φέτος...δεν με ικανοποίησε καθόλου....

kat. said...

ούτε και εμένα με ικανοποίησε, γιατί πολύ απλά δεν ήρθα ποτέ!

ουφ!!!

λες του χρόνου να προλάβω;

(απάντηση: αν έχω παραιτηθεί, ναιιιιιιιιι)

Almost Famous said...

yonderboi δεν είχα πάει τις προηγούμενες χρονιές, οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω... γενικά μου άρεσε πάντως...
κατ του χρόνου θα προλάβεις, ο κόσμος να χαλάσει!! το χρωστάς!!

Anonymous said...

pios eixe piei polles beers???
o k?? ahahahahaha

About