Όλοι λίγο ή πολύ βλέπουμε τηλεόραση. Κάποια πράγματα μας αρέσουν και κολλάμε, κάποια άλλα τα βλέπουμε περιστασιακά (λόγω βαρεμάρας) και κάποια άλλα δεν τα βλέπουμε ποτέ. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Γιατί θέλουμε να γελάσουμε με τις έξυπνες ατάκες, γιατί θέλουμε να μάθουμε για το δράμα της κυρίας Νίτσας από την Κοζάνη, γιατί θέλουμε να συγκινηθούμε με κάποια ταινία, γιατί θέλουμε να μάθουμε με ποια τα έχει ο Σόμμερ... χιλιάδες λόγοι.
Δεν νομίζω όμως ότι κάποιος από αυτούς τους λόγους αφορά την AGB. Σε νοιάζει εσένα αν η σειρά που σου αρέσει τη βλέπουν κι άλλα 10 εκατομμύρια? Σε νοιάζει αν η αγαπημένη σου εκπομπή τη βλέπεις μόνο εσύ και η γιαγιά σου? ΧΕΣΤΗΚΕΣ!
Γιατί λοιπόν μας τα έχουν ζαλίσει με τις τηλεθεάσεις? Τι με νοιάζει εμένα τον απλό τηλεθεατή τα νούμερα της Μενεγάκη και της Ρούλας? Αυτά ενδιαφέρουν τα κανάλια και τις εταιρείες που δουλεύουν με αυτά. Γιατί τόσες ώρες τηλεοπτικού χρόνου χαμένες για την AGB?? Γιατί εγώ πρέπει να συμπονώ με τις χαμηλές τηλεθεάσεις της Ρούλας και να χαίρομαι με το 50% του Χρήστου Φερεντίνου?? Μαζί παίρνουμε τους μισθούς τους???????????????
Κύριοι της τηλεόρασης δεν θέλουμε να είμαστε συνένοχοί σας... φτιάξτε εσείς το προιόν σας κι αν μας αρέσει θα σας βλέπουμε... τα υπόλοιπα δεν μας ενδιαφέρουν!


1 comment:

The Live To Bake Team said...

Η αλήθεια είναι οτι αν δεις STAR δεν χρειάζεται να βλέπεις τπτ άλλο. Κάνουν
καριέρα σε ξένες πλάτες! Δεν υπάρχει περίπτωση να κουνηθεί κάποιος σε κάποιο κανάλι και να μην το δεις στο star...

About